Когато избират перфектния детски килим, повечето родители знаят, че детската стая не се използва само за сън. Четене, игра, борба са само част от активностите, които се случват там, затова е важно децата да имат собствено пространство, където да се развихрят.

В зависимост от това дали искате килимът да съдържа образователен елемент, да бъде поле за игра или просто да създава комфортна атмосфера, има най-различни опции, от които да изберете, за да задоволите нуждите на малчуганите. От голямо значение е също и материята на килима. Дебелите тъкани килимчета ще запазят топлината в детската стая и са меки и приятни на допир. Мокетените детски килими от другата страна са леки и лесни за поддръжка, с гумиран антиплъзгащ гръб.

Спортни килими за деца

С прекалената употреба на телефони, филмчета и видеоигри, понякога е добре да децата да имат опция за физическа игра у дома, без облъчване от технологии. Дали ще е килим с футболно поле или килим с игра дама, на която да скачат до припадък, вашето дете ще получи необходимата физическа активност вкъщи, дори навън да е студено.

Детски килими на цветя

Килимите на цветя ще са очарователно допълнение към спалнята на вашето момиченце. Тези килими са вдъхновени от природата. Деликатните флорални форми и тонове създават акцент и дълбочина на всеки под.

Килими с цветовете на дъгата

Добавете шепа забавление в стаята на малките с цветовете на дъгата! Тези многоцветни килимчета са перфектни, за да вдъхнете енергия с палитра от ярки цветове и забавни форми.

Килими с пътища и градове

Раздвижи въображението на децата с килимче с писта или градски трафик. Те изобразяват цял град – от зоологическа градина до летище, от езеро до полицейска станция, както и множество пътища и кръстовища, по коите децата да тестват скоростта на цялата си колекция от колички! Налични са в малък и голям размер, за да паснат на всяка детска стая. Тези килимчета са подходящи за малки и по-пораснали деца, както и за момчета, така и за момичета. Чудесно решение за стая на братче и сестриче, в която двамата да играя до безкрай!

Образователни килимчета

Ако искате да съчетаете играта с доза полезна информация за вашите деца, тези килимчета ще бъдат чудесно допълнение в детската. Не само, че ще помогнат на малките да научат цифрите и буквите, но също да разпознават форми и цветове. Образователите килимчета ще окуражат часове забавление чрез креативна игра!

Стилни килими за детска стая

Тези красиви килимчета за детска спалня изглеждат невероятно стилно в стая в пастелни цветове. Те имат семпли дизайни, които са достатъчно игриви, за да паснат на интериора, без да са прекалено цветни. Меки и комфортни, с дебелина 12мм, те задържат топлината в стаята и ще са любимото място за игра.

Килими с животни

Слонче, лъвче, мече, жираф или панда са само някои от цветните герои в килимчетата с животни. Забавните картинки са просто очарователни! Изберете ярки или пастелни тонове за рзличните възрастови групи. За по-малките – тези килимчета са страхотен инструмент, който ще им помогне да опознаят животните.

С толкова много възможни опции за дизайни и материи намирането на перфектния килим за вашето дете може да е предизвикателство.

Надяваме се тази информация да ви помогне да изберете вашето килимче за детската стая!


Посети нашите магазини и избери от многообразни варианти:

Камко Килими София - бул. Симеоновско шосе 110c, к-с Макси

Търговски Център Камко - Варна, бул. Сливница 160