Избор на категория
Вашата количка

Жълти килими

Жълтите килими са универсални и вървят с много други цветове и стилове. Те незабавно ще стоплят всяко пространство и могат да направят малката стая да изглежда по-голяма.

От блед лимон до наситено златно, жълтото означава свежест, щастие, позитивност, оптимизъм, просветление и радост. Този бодър цвят може да се впише в почти всеки дизайнерски стил. Дори в много малки количества, жълтото добавя жизненост и енергия, които ще предпазят всяко пространство от усещане за умора или старост.

  • Бъдете смели - Ако искате да добавите акцент в стаята, опитайте жълт килим в наситени тонове, като лимонено жълто или жълто като цвят на невен.
  • Запазете неутралност - Знаете ли, че жълтото може да работи и като неутрален цвят? Бледожълтите килими пасват добре в пространство, което се стреми към спокойна и по-приглушена атмосфера.
  • Създайте баланс - Ако вашето пространство се чувства малко стерилно, опитайте да добавите жълти тонове, които се срещат в природата (представете си нарциси, глухарчета, залези, пясък и т.н.). Тези цветове не само правят пространството по-динамично, но също така помагат да се балансира енергията, правейки пространството по-уютно.
  • Жълтото може да направи една зона по-игрива! Забавните геометрични шарки и абстрактните дизайни, вдъхновени от дъгата, могат да повдигнат пространство, което изглежда твърде сериозно.

Съвети за декориране на всяка стая:

  • Кухня - Жълтото живее в кухнята. Жълта пътека или малко килимче са на точното място в стая, която вече е изпълнена с аромат и общуване. Жълтото също така създава усещане за чистота...а кой не обича чиста кухня!
  • Дневна - Изпълнете стаята, в която се събират близки и приятели, с живот и позитивизъм, като акцентирате с жълто. Дори малки детайли в жълто могат да помогнат на пространството да се усеща по-оптимистично.
  • Офис - Жълтото е цветът на вдъхновението. Прогонете следобедната умора, като добавите жълти нюанси към работното си пространство.
  • Спалня - Добавете жълто към вашето лично пространство, за да се заредите. Дори фините златни тонове в спалнята могат да сътворят радост, без да пренебрегват спокойствието ви.
  • В детската стая - Освежете пространството на вашето мъниче с жълт килим за детска стая. Що се отнася до моделите в детската стая, изберете такъв, който ви доставя радост. Бъдете смели с ярко жълт килим или килим в горчица или се придържайте към нещо по-меко с бледожълт килим или жълто-сив килим.

Готови ли сте да изберете? Намерете перфектния жълт килим за вашето пространство:

1-16 от 70 бр.
Винтидж килим Пенелопе синьо и горчица
Нов
Винтидж килим Пенелопе синьо и горчица има атркативен дизайн в актуални за периода нюанси. Всяко едно обзавеждане ще се съчетава прекрасно с него, заради адаптивните му цветове. Тази цветова палитра придава спокойствие и елегантност във вашия дом, а изчистеният дизайн създава минималистична атмосфера. Mекотата на килима е точно като памук. Разходката по него вкъщи ще бъде като докосването от перце. Антистатичен и антиалергичен;Лесен за почистване с прахосмукачка;Подходящ за чистене с прахосмукачка робот...
143.00 лв. - 625.00 лв.
Абстрактен килим Пенелопе в бежово и горчица
Нов
Абстрактен килим Пенелопе в бежово и горчица има семпъл дизайн в земни тонове. Всяко едно обзавеждане ще се съчетава прекрасно с него, заради адаптивните му цветове. Тази цветова палитра придава спокойствие и елегантност във вашия дом, а изчистеният дизайн създава минималистична атмосфера. Mекотата на килима е точно като памук. Разходката по него вкъщи ще бъде като докосването от перце. Антистатичен и антиалергичен;Лесен за почистване с прахосмукачка;Подходящ за чистене с прахосмукачка робот...
143.00 лв. - 625.00 лв.
Многоцветен детски килим Веселие с животни
Нов
Многоцветен детски килим Веселие с животни е весел и игрив и ще развие въображението на вашето дете още от първите месеци. Дебелината му от 13мм е мека и подходяща за дълги игри на пода. Колекция „Веселие“ е изтъкана от 100% полипропиленова прежда. Килимите са изработени в палитра от ярки цветове и весели дизайни, за да донесат свежест и щастие във всяка детска стая...
65.00 лв.
Многоцветен детски килим с емотиконки Многоцветен детски килим с емотиконки
Нов
Многоцветен детски килим с емотиконки е свеж акцент за тинейджърска стая. Колекция „Веселие“ е изтъкана от 100% полипропиленова прежда. Килимите са изработени в палитра от ярки цветове и весели дизайни, за да донесат радост във всяка детска стая...
65.00 лв.
Жълт килим Матрикс бохо Жълт килим Матрикс бохо
Нов
Жълт килим Матрикс бохо има дизайн, който ще се впише във всеки модерен интериор и ще го огрее със слънчево излъчване! Колекцията е изработена от прежда фризе в модерни и натурални цветове. С дебелина от 13мм, килим Матрикс създава приятно усещане за вашите крака. Килимът е технологично обработен, за да не се сплесква и да запази красивия си вид за дълго. Антистатичен, антиалергичен и лесен за почистване. Материята е омекотена и устойчива срещу избеляване от слънце...
79.00 лв.
Многоцветен абстрактен килим Атрист
Нов
Многоцветен абстрактен килим Атрист е особено подходящ за бохемски, крайбрежен и модерен интериор, но истинската му сила се изразява в това, колко лесно можр да подобри всеки стил на обзавеждане. Създайте настроение с красиви и ярки цветове. Колекция Артист ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от мека двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 10мм.АнтистатиченЛесен за почистване с прахосмукачка или робот..
100.00 лв. - 443.00 лв.
Бял килим Артист на цветни точки
Нов
Бял килим Артист на цветни точки е семпъл и в същото време весел дизайн, който ще добави много цвят и настроение в помещението. Колекция Артист ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от мека двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 10мм.АнтистатиченЛесен за почистване с прахосмукачка или робот..
100.00 лв. - 276.00 лв.
Килим Артист с жълти райета
Нов
Килим Артист с жълти райета има нежен дизайн в меки, топли цветове, които ще стоплят настроението ви всеки път, щом влезете в стаята. Колекция Артист ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от мека двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 10мм.АнтистатиченЛесен за почистване с прахосмукачка или робот..
100.00 лв. - 443.00 лв.
Детски килим Артист джунгла с животни
Нов
Детски килим Артист джунгла с животни ще направи детската стая едно прекрасно място за игри и забавления. Подходящ както за детската стая у дома, така и за детска градина. Колекция Артист ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от мека двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 10мм.АнтистатиченЛесен за почистване с прахосмукачка или робот..
129.00 лв. - 343.00 лв.
Детски килим Артист с лъвче
Нов
Детски килим Артист с лъвче притежава вълшебен дизайни и ще направи детската стая прекрасно място за игри и забавления. Колекция Артист ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от мека двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 10мм.АнтистатиченЛесен за почистване с прахосмукачка или робот..
129.00 лв. - 343.00 лв.
Геометричен килим Артист в черно, бяло и жълто
Нов
Геометричен килим Артист в черно, бяло и жълто е оригинален начин да внесете свежест в своя дом. Острите форми привличат погледа още в първия момент, а цветовете носят позитивизъм. Колекция Артист ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от мека двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 10мм.АнтистатиченЛесен за почистване с прахосмукачка или робот..
100.00 лв. - 443.00 лв.
Килим Артист геометричен модернизъм
Нов
Килим Артист геометричен модернизъм има актуален дизайн, който ще раздвижи пространството и ще добави свежи цветове към пространството ви. Ако сте любители на смелите неща, този килим е за вас! Колекция Артист ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от мека двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 10мм.АнтистатиченЛесен за почистване с прахосмукачка или робот..
129.00 лв. - 276.00 лв.
Детски килим Артист с летящ балон
Нов
Детски килим Артист с летящ балон ще ви пренесе в страната на красивите мечти. Килимът е практичен, мек и комфортен, специално разработен за детски стаи. Колекция Артист ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от мека двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 10мм.АнтистатиченЛесен за почистване с прахосмукачка или робот..
100.00 лв. - 443.00 лв.
Килим Тренд на цветя в бежово и жълто
Нов
Килим Тренд на цветя в сиво и бежово притежава абстрактни форми на цветя. Това го прави перфектно допълнение към вашия под, вписвайки се с лекота към модерен стил и обзавеждане. Колекция Тренд ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 13мм.АнтистатиченЛесен за поддръжка..
108.00 лв. - 479.00 лв.
Бежов килим Тренд с жълти черти
Нов
Бежов килим Тренд с жълти черти има меки топли тонове, които ще доставят истинска радост и топло настроение у дома. Колекция Тренди ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 13мм.АнтистатиченЛесен за поддръжка..
108.00 лв. - 300.00 лв.
Абстрактен килим Марвел горчица и тера Абстрактен килим Марвел горчица и тера
Нов
Абстрактен килим Марвел горчица и тера ще преобрази Вашия дом като с вълшебна пръчка. Всяко едно обзавеждане ще се съчетава прекрасно с него, заради адаптивните му цветове. Основните цветове комбинират кремаво, бяло и сиво, а цветните детайли ще раздвижат и освежат цялостната визия в помещението. Mекотата на килима е точно като памук. Разходката по него вкъщи ще бъде като докосването от перце. Комбинирайте с пътека Марвел в същия дизайн.1,5 см дължина на реснитеАнтистатичен и антиалергичен;Лесен за почистване с прахосмукачка;Подходящ за чистене с прахосмукачка робот...
130.00 лв. - 360.00 лв.
1-16 от 70 бр.