Избор на категория
Вашата количка

Жълти килими

Жълтите килими са универсални и вървят с много други цветове и стилове. Те незабавно ще стоплят всяко пространство и могат да направят малката стая да изглежда по-голяма.

От блед лимон до наситено златно, жълтото означава свежест, щастие, позитивност, оптимизъм, просветление и радост. Този бодър цвят може да се впише в почти всеки дизайнерски стил. Дори в много малки количества, жълтото добавя жизненост и енергия, които ще предпазят всяко пространство от усещане за умора или старост.

  • Бъдете смели - Ако искате да добавите акцент в стаята, опитайте жълт килим в наситени тонове, като лимонено жълто или жълто като цвят на невен.
  • Запазете неутралност - Знаете ли, че жълтото може да работи и като неутрален цвят? Бледожълтите килими пасват добре в пространство, което се стреми към спокойна и по-приглушена атмосфера.
  • Създайте баланс - Ако вашето пространство се чувства малко стерилно, опитайте да добавите жълти тонове, които се срещат в природата (представете си нарциси, глухарчета, залези, пясък и т.н.). Тези цветове не само правят пространството по-динамично, но също така помагат да се балансира енергията, правейки пространството по-уютно.
  • Жълтото може да направи една зона по-игрива! Забавните геометрични шарки и абстрактните дизайни, вдъхновени от дъгата, могат да повдигнат пространство, което изглежда твърде сериозно.

Съвети за декориране на всяка стая:

  • Кухня - Жълтото живее в кухнята. Жълта пътека или малко килимче са на точното място в стая, която вече е изпълнена с аромат и общуване. Жълтото също така създава усещане за чистота...а кой не обича чиста кухня!
  • Дневна - Изпълнете стаята, в която се събират близки и приятели, с живот и позитивизъм, като акцентирате с жълто. Дори малки детайли в жълто могат да помогнат на пространството да се усеща по-оптимистично.
  • Офис - Жълтото е цветът на вдъхновението. Прогонете следобедната умора, като добавите жълти нюанси към работното си пространство.
  • Спалня - Добавете жълто към вашето лично пространство, за да се заредите. Дори фините златни тонове в спалнята могат да сътворят радост, без да пренебрегват спокойствието ви.
  • В детската стая - Освежете пространството на вашето мъниче с жълт килим за детска стая. Що се отнася до моделите в детската стая, изберете такъв, който ви доставя радост. Бъдете смели с ярко жълт килим или килим в горчица или се придържайте към нещо по-меко с бледожълт килим или жълто-сив килим.

Готови ли сте да изберете? Намерете перфектния жълт килим за вашето пространство:

1-16 от 67 бр.
Килим естествена телешка кожа в жълт цвят Килим естествена телешка кожа в жълт цвят
ПОСЛЕДЕН БРОЙ
Естествена телешка кожа с косъм с приблизителен размер 200/250см. Всяка кожа е уникална по размер и шарка. Обработена е по всички европейски стандарти. Боядисана в атрактивен жълт цвят. Чудесен акцент пред камината или като акцент в офиса. Създава много добра натурална изолация и запазва топлината в помещението. ..
749.00 лв.
Жълт шаги килим Пъфи Жълт шаги килим Пъфи
-10 %
Жълт шаги килим Пъфи е килим с дълга нишка, за страхотен слънчев акцент! Килими Пъфи съчетават два вида полиестерна прежда, което ги прави изключително меки и стилни. Приятният допир при стъпване ще ви очарова!..
201.60 лв. - 356.40 лв. 224.00 лв. - 396.00 лв.
Пъстър килим Матрикс абстракт има преливащ абстрактен дизайн в пастелни тонове. Колекцията е изработена от прежда фризе в модерни и натурални цветове. С дебелина от 13мм, килим Матрикс създава приятно усещане за вашите крака. Килимът е технологично обработен, за да не се сплесква и да запази красивия си вид за дълго. Материята на килима е омекотена и устойчива срещу избеляване от слънце.АнтистатиченУстойчив на слънчеви лъчи..
100.00 лв.
Ако искате да сложите абстрактна картина на пода си, нека да бъде килимът от колекция Вила в жълто и сиво. Дизайнът му е от размазани с четка петна и има ефект на драматично жълто. Полипропиленовата прежда, от която е направен, е много мека, заради спираловидната изработка на всяка една нишка в килима.Антистатичен и антиалергичен;Лесен за почистване с прахосмукачка;Подходящ за чистене с прахосмукачка робот...
109.00 лв. - 299.00 лв.
Модерен вълнен килим Белла в синьо и жълто привлича погледа с преливащите си актуални цветове. Колекцията е произведена от новозеландска 100% вълнена прежда. Тя перфектно комбинира висококачествените трасиционни вълнени килими с модерни дизайни. Съчетанието на палитрата от цветове и семплите абстрактни дизайни прави тези килими перфектни за модерен и минималистичен интериор.Антистатичен Устойчив на слънчеви лъчи Почиства се лесно с прахосмукачка..
317.00 лв. - 515.00 лв.
Килим Матрикс с жълти и черни петна има дизайн, подходящ за модерен интериор. Колекцията е изработена от прежда фризе в модерни и натурални цветове. С дебелина от 13мм, килим Матрикс създава приятно усещане за вашите крака. Килимът е технологично обработен, за да не се сплесква и да запази красивия си вид за дълго.Антистатичен Антиалергичен Лесен за почистване Омекотена материя Устойчив срещу избеляване от слънце..
100.00 лв.
Абстрактен килим Матрикс в бежово и жълто
ПОСЛЕДЕН БРОЙ
Абстрактен килим Матрикс в бежово и жълто има дизайн, подходящ за модерен интериор. Колекцията е изработена от прежда фризе в модерни и натурални цветове. С дебелина от 13мм, килим Матрикс създава приятно усещане за вашите крака. Килимът е технологично обработен, за да не се сплесква и да запази красивия си вид за дълго.Антистатичен Антиалергичен Лесен за почистване Омекотена материя Устойчив срещу избеляване от слънце..
180.00 лв.
Абстрактен килим Матрикс праскова и банан има дизайн, подходящ за модерен интериор. Колекцията е изработена от прежда фризе в модерни и натурални цветове. С дебелина от 13мм, килим Матрикс създава приятно усещане за вашите крака. Килимът е технологично обработен, за да не се сплесква и да запази красивия си вид за дълго.Антистатичен Антиалергичен Лесен за почистване Омекотена материя Устойчив срещу избеляване от слънце..
180.00 лв.
Сив килим Матрикс на жълти листа има дизайн, подходящ за модерен интериор. Колекцията е изработена от прежда фризе в модерни и натурални цветове. С дебелина от 13мм, килим Матрикс създава приятно усещане за вашите крака. Килимът е технологично обработен, за да не се сплесква и да запази красивия си вид за дълго.Антистатичен Антиалергичен Лесен за почистване Омекотена материя Устойчив срещу избеляване от слънце..
180.00 лв.
Детски килим Матрикс космос в сиво ще бъде любим акцент в стаята на мечтателите с интерес към звездите! Колекцията е изработена от прежда фризе в модерни и натурални цветове. С дебелина от 13мм, килим Матрикс създава приятно усещане за вашите крака. Килимът е технологично обработен, за да не се сплесква и да запази красивия си вид за дълго.Антистатичен Антиалергичен Лесен за почистване Омекотена материя Устойчив срещу избеляване от слънце..
100.00 лв.
Kилим Сохо геометрични елементи мастилено и жълто ще привлече погледите с острите си форми, подходящи за модерен интериор. "Сохо" е колекция килими изработена от мек полипропилен с карвинговани елементи. Килимите "Сохо" са свежо допълнение за съвременния интериор.Антистатичен Антиалергичен Лесен за почистване Омекотена материя Устойчив срещу избеляване от слънце..
294.00 лв.
Син винтидж килим Белла с жълто използва най-актуалните цветове за година, за да създаде изтънчена модерна визия в интериора. Колекцията е произведена от новозеландска 100% вълнена прежда. Тя перфектно комбинира висококачествените трасиционни вълнени килими с модерни дизайни. Съчетанието на палитрата от цветове и семплите абстрактни дизайни прави тези килими перфектни за модерен и минималистичен интериор.Антистатичен Устойчив на слънчеви лъчи Почиства се лесно с прахосмукачка..
317.00 лв. - 515.00 лв.
Оранжев килим Софт на светлооранжеви и жълти кръгове е килим с дълга нишка и висока гъстота, който ще създаде комфорт у дома. Подходящ за спалня или хол...
110.00 лв.
Геометричен килим Сохо сиво и жълто ще привлече погледите с острите си форми, подходящи за модерен интериор. "Сохо" е колекция килими изработена от мек полипропилен с карвинговани елементи и са свежо допълнение за съвременния интериор.Антистатичен Антиалергичен Лесен за почистване Омекотена материя Устойчив срещу избеляване от слънце..
294.00 лв.
Ярките цветове придават оригиналност на всеки дом. Изберете от цветовете на дъгата с колекция Шаги Вива. Колекция „Шаги Вива“ е произведена от пресукана полипропиленова прежда. Високата бримка и богатата палитра от цветове създават модерна визия. Отличителното за тези килими е удоволствието при докосване, което ще донесе комфорт и топлина в дома Ви...
49.00 лв. - 307.00 лв.
Жълт килим Матрикс геометрична шарка има дизайн, който ще се впише във всеки модерен интериор и ще го огрее със слънчево излъчване! Колекцията е изработена от прежда фризе в модерни и натурални цветове. С дебелина от 13мм, килим Матрикс създава приятно усещане за вашите крака. Килимът е технологично обработен, за да не се сплесква и да запази красивия си вид за дълго. Антистатичен, антиалергичен и лесен за почистване. Материята е омекотена и устойчива срещу избеляване от слънце...
180.00 лв.
1-16 от 67 бр.