Избор на категория
Вашата количка

Сиви килими

Сиви килими допълват голяма част от дизайнерските апартаменти и цветовите палитри.

Те се сливат безпроблемно с фона, позволявайки на други цветове да изпъкнат, допълвайки широка гама от шарки, текстури и цветове.

Студените и неутрални сиви килими, както и сребърните килими, се комбинират добре с по-топли неутрални тонове и могат да се съчетаят с кафявото в кожени, естествени или дървени текстури. Топлите тонове и пепелявосиви килими или килимите в цвят грейдж, от друга страна, могат незабавно да затоплят подовете с плочки или тъмен паркет и да допълнят по-студените цветови комбинации в модерни и минималистични мотиви.

За изискан външен вид помислете за впечатляващ геометричен сив килим за вашето антре, пепеляво сив или грейдж килим, за да добавите топлина към хола си, или тъмно графитеносиво килимче за вашата изцяло бяла кухня.

Как да изберем сив килим?

Сив килим или сребрист килим е класичесическо решение, шик и изглежда страхотно с всеки стил на интериора или цветова комбинация. Тъмно сив килим или синьо-сив килим са добри алтернативи на черното и създават по-меко усещане, докато светлосив килим, сив и бежов килим или сив и кремав килим могат да освежат вашето пространство. За модерна визия опитайте сив килим с геометричен модел. За по-официален вид помислете за сив килим в персийски или марокански дизайн.

Как да съчетаем сив килим?

Благодарение на неговия променлив цвят, можете да създадете широка гама от визии със сив или сребърен килим. И двата се съчетават добре с кремави, бели и бежови тонове за изчистена, елегантна визия. За по-модерен външен вид, опитайте да стилизирате своя сив или сребърен килим с акценти в приглушено розово, синьо и синьо. Ако искате да направите по-смело изявление, сив или сребърен килим също стои страхотно с ярки нюанси на зелено, лилаво и жълто.

Къде да поставя своя сив или сребрист килим?

Нашите сиви и сребристи килими се предлагат в широка гама от форми и размери, включително 120/170, 160/230, 200/290, кръгли или пътеки, така че винаги ще намерите подходящия.

  • Във всекидневната:

    Сив килим може да служи като приятен, неутрален фон за вашите по-цветни мебели или декорации. Той също така допълва широка гама от цветове на дивана, от бяло до кафяво или черно. За спокойна, минималистична атмосфера, опитайте да съчетаете сивия килим с други неутрални цветове, включително бежово, кафяво или бяло.
  • В спалнята:

    Светлосив килим или сив пухкав килим е чудесен избор за спалнята, за да създаде удобно, спокойно пространство. За модерен, стилен интериор допълнете своя сив или сребрист килим с нежно розово, зелено или тъмно синьо. Ако пък предпочитате да създадете релаксираща, монохромна визия, съчетайте го с други нюанси на сивото.
  • В кухнята:

    Сив или сребрист килим в кухнята може да създаде шикозен, съвременен вид, който е също толкова интересен, колкото и изцяло бяло пространство. За монохромен вид, съчетайте го с мраморен плот и сиви кухненски шкафове.
1-16 от 203 бр.
Ако не сте сигурни дали ярък цвят ще отива на дома Ви, Вити е Вашият избор! Универсалната им палитра е идеална за всеки интериор. Тъмносивият Шаги Вити килим е произведен от пресукана полиестерна прежда. Високата бримка и богатата палитра от цветове създават модерна визия. Характеризира се с повишена устойчивост на износване. Отличителното за тези килими е удоволствието при докосване, което ще донесе комфорт и топлина в дома Ви. ..
60.00 лв. - 290.00 лв.
Ако не сте сигурни дали ярък цвят ще отива на дома Ви, Вити е Вашият избор! Универсалната им палитра е идеална за всеки интериор. Сивият Шаги Вити килим е произведен от пресукана полиестерна прежда. Високата бримка и богатата палитра от цветове създават модерна визия. Отличителното за тези килими е удоволствието при докосване, което ще донесе комфорт и топлина в дома Ви...
60.00 лв. - 290.00 лв.
Сив детски килим Юникорн със звезди Сив детски килим Юникорн със звезди
-10 %
Сив детски килим Юникорн със звезди ще добави вълшебен акцент в дизайна на детската стая. Колекцията е изработена от полипропиленова прежда в пастелни цветове. Дебелина от 12мм, създава комфорт за краката и предпазва от удари; Технологично обработен, за да не се сплесква и да запази красивия си вид за дълго; Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване; Устойчив срещу избеляване от слънце...
90.00 лв. - 153.00 лв. 100.00 лв. - 170.00 лв.
Килим Матрикс на зиг-заг изпъква с качествена геометрия, която привлича вниманието. Колекцията е изработена от прежда фризе в модерни и натурални цветове. С дебелина от 13мм, килим Матрикс създава приятно усещане за вашите крака. Килимът е технологично обработен, за да не се сплесква и да запази красивия си вид за дълго. Материята на килима е омекотена и устойчива срещу избеляване от слънце. Антистатичен Устойчив на слънчеви лъчи Почиства се лесно с прахосмукачка..
108.00 лв.
Килим Сохо преливащи бежово и сиво ще привлече погледите с плавните си, вълнообразни форми. "Сохо" е колекция килими изработена от мек полипропилен с карвинговани елементи. Килимите "Сохо" са свежо допълнение за съвременния интериор. Антистатичен Антиалергичен Лесен за почистване Омекотена материя Устойчив срещу избеляване от слънце..
100.00 лв.
Сив килим Сохона бели и черни правоъгълници. Погледите привлича стилната му геометрия, която наподобява пияно клавиши. "Сохо" е колекция килими изработена от мек полипропилен с карвинговани елементи. Лесни за поддръжка. Килимите "Сохо" са свежо допълнение за съвременния интериор.АнтистатиченАнтиалергиченЛесен за почистванеОмекотена материяУстойчив срещу избеляване от слънце..
140.00 лв.
Колекция Рубин ви дава най-високо качество и надгражда традиционните вълнени килими с модернистични дизайни. В случая модела е с изчистени форми и  във взаимно допълващи се цветове. Подходящ е за класически или модернистичен интериор.АнтистатиченЛесен за почистванеЕстествени материи..
626.00 лв.
Вълненият килим Прима, допълнен от сиви и черни нюанси, всъщност изглежда свеж и е чудесен акцент в помещението. Колекция Прима е произведена от 100% вълнена прежда. Цветовата гама се състои от бежови, сиви и кафеви тонове. Колекцията пасва чудесно на интериор в модерен, еко или натурален стил.АнтистатиченСгъваем..
216.00 лв.
Вълненият килим Прима  е съставен изцяло от земни тонове. Винтидж ефекта, съчетан с етно мотивите му придава елегантност и характер. Колекция Прима е произведена от 100% вълнена прежда. Цветовата гама се състои от бежови, сиви и кафеви тонове. Колекцията пасва чудесно на интериор в модерен, еко или натурален стил.АнтистатиченЛесен за почистванеЕстествени материали..
216.00 лв.
Кафяв килим Прима  е съставен изцяло от земни тонове. Винтидж ефекта го прави подходящ за модерно обзавеждане, а централната фигура за по-класически стил. Колекция Прима е произведена от 100% вълнена прежда. Цветовата гама се състои от бежови, сиви и кафеви тонове. Колекцията пасва чудесно на интериор в модерен, еко или натурален стил.АнтистатиченСгъваем..
216.00 лв.
Вълненият килим Прима във винтидж стил, с ромбоидни шарки, притежава изчистен, геометричен дизайн. Колекция Прима е произведена от 100% вълнена прежда. Цветовата гама се състои от бежови, сиви и кафеви тонове. Колекцията пасва чудесно на интериор в модерен, еко или натурален стил.АнтистатиченЛесен за почистванеЕстествени материали..
216.00 лв.
Вълненият килим Прима в светли и тъмни сиви тонове, с шарка от концентрични кръгове е идеално допълнение към всеки интериор. Колекция Прима е произведена от 100% вълнена прежда. Цветовата гама се състои от бежови, сиви и кафеви тонове. Колекцията пасва чудесно на интериор в модерен, еко или натурален стил.АнтистатиченСгъваем..
216.00 лв.
Вълненият килим Прима Лукс на квадрати е част от колекция, която се отличава с голяма плътност и дебелина от 20 мм., подобно на ръчно правените килими. Използвани са земни тонове в изцяло естествени багри. Колекция Прима е произведена от 100% вълнена прежда. Цветовата гама се състои от бежови, сиви и кафеви тонове. Колекцията пасва чудесно на интериор в модерен, еко или натурален стил.АнтистатиченСгъваем..
360.00 лв.
Кремавият килим Прима Лукс е част от серия, която се отличава с голяма плътност и дебелина от 20 мм., подобно на ръчно правените килими. Съставени са изцяло от земни тонове в натурални багри. Колекция Прима е произведена от 100% вълнена прежда. Цветовата гама се състои от бежови, сиви и кафеви тонове. Колекцията пасва чудесно на интериор в модерен, еко или натурален стил.АнтистатиченСгъваем..
360.00 лв.
Светъл вълнен килим Еко с арт рамка е съставен изцяло от земни тонове. Изчистената му форма го прави съвместим за всички видове помещения. Колекция Еко е произведена от 100% вълнена прежда. Цветовата гама се състои от бежови, сиви и кафеви тонове. Колекцията пасва чудесно на интериор в модерен, еко или натурален стил.АнтистатиченСгъваем..
1 010.00 лв.
Килим Сохо създава акцент в помещението с острите си геометрични форми и е подходящ за модерен интериор. "Сохо" е колекция килими изработена от мек полипропилен с карвинговани елементи. Килимите "Сохо" са свежо допълнение за съвременния интериор. Антистатичен Антиалергичен Лесен за почистване Омекотена материя Устойчив срещу избеляване от слънце..
108.00 лв.
1-16 от 203 бр.