Избор на категория
Вашата количка

Килими от телешка и агнешка кожа

Телешката и агнешката кожа отдавна служат като отличителен белег на западните и рустик стилове на дизайн, като символизират използването на естествени материали и животински мотиви. Те не само добавят натурална шарка и текстура към декора, но са тясно свързани с романтиката на каубойския лайфстайл и свободата на живота на открито.

Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол

1-2 от 2 бр.
Килим естествена телешка кожа в черно-бял цвят Килим естествена телешка кожа в черно-бял цвят
ПОСЛЕДЕН БРОЙ НОВ
Естествена телешка кожа с косъм с приблизителен размер 200/210см. Всяка кожа е уникална по размер и шарка. Обработена е по всички европейски стандарти. Небоядисана. Чудесен акцент пред камината или като акцент в офиса. Създава много добра натурална изолация и запазва топлината в помещението. ..
649.00 лв.
Килим естествена телешка кожа в жълт цвят Килим естествена телешка кожа в жълт цвят
✘Изчерпано
Естествена телешка кожа с косъм с приблизителен размер 200/250см. Всяка кожа е уникална по размер и шарка. Обработена е по всички европейски стандарти. Боядисана в атрактивен жълт цвят. Чудесен акцент пред камината или като акцент в офиса. Създава много добра натурална изолация и запазва топлината в помещението. ..
749.00 лв.
1-2 от 2 бр.