Избор на категория
Вашата количка

Кроене и обкантване

Кроене и обкантване на килим до желан размер

Намерили сте перфектния килим за своя интериор, но размерът не подхожда на пространството?

Ние ще ви помогнем! В КАМКО можем да отрежем и обкантим отново избрания килим по вашия индивидуален размер. Цената започва от 3,50лв/л.м. за прави линии, като ще изготвим индивидуална оферта в зависимост от вашите изисквания. Корекциите отнемат до 3 дни. 

Нашите професионалисти могат да изпълнят и сложни фигури с прави ъгли или с кръгла форма, подходящи за вашето помещение.

Обкантване на мокет

Харесвате мекотата, която мокета предлага, но не искате да го лепите и поставят от край до край? Ние можем да обкантим избрания мокет в желан от вас размер и форма, за да има напълно завършен красив и стилен вид. Обкантването също ще предотврати щръкването на нишки от бримката или основата на мокета. Можете да изберете между два вида оформяне на ъглите – прави ъгли или заоблени ъгли.

Изработка на мокетени первази

Избрали сте комфорта на мокетената настилка за своя дом, офис, хотел или ресторант? Ние можем да изработим мокетен перваз от същия мокет, за да добие помещението напълно завършена визия. Стандартно, мокетените первази са с височина 7см и се обкантват от едната страна - тази, която остава отгоре при монтажа. 

Обкантване на пътеки

Изберете подходящия модел пътека на руло за коридор или спалня и ние ще я отрежем и обкантим в зададения от вас размер.

Можете да отправите вашите запитвания по телефона или чрез контактната форма.


* Услугата кроене и обкантване се извършва само в магазин ВАРНА, бул. Сливница 160, Търговски център Камко