Избор на категория
Вашата количка

Аксесоари

1-16 от 48 бр.
Размер: 45х45Удвоете стила, удвоете уютните вибрации с възглавница Уалилаб! Изработен от комбиниране на юта и вълна, тя е перфектна хармония на текстура и комфорт. Пренесете пространството си в ново измерение на стил. Комбинирайте с пътека Уалилаб в същия дизайн...
93.00 лв.
Размер: 45х45Удвоете стила, удвоете уютните вибрации с възглавница Ръсел! Изработен от комбиниране на юта и вълна, тя е перфектна хармония на текстура и комфорт. Пренесете пространството си в ново измерение на стил. Комбинирайте с пуф или бар стол Ръсел в същия дизайн...
93.00 лв.
Размер: 45х45Осигурете уют на вашето пространство с възглавницата Лумот! Ръчно изработен с мисъл за топлината, този вълнен скъпоценен камък е повече от възглавница; тя е приятна прегръдка, която те очаква. Потопете се в луксозното усещане на вълната, добавяйки текстура и стил към любимото ви кътче. Повишете комфорта си с възглавницата Лумот– където уютът се среща с шика!..
93.00 лв.
Размер: 45х45Удвоете стила, удвоете уютните вибрации с възглавница Колон! Изработен от комбиниране на юта и вълна, тя е перфектна хармония на текстура и комфорт. Пренесете пространството си в ново измерение на стил...
93.00 лв.
Размер: 50х50Осигурете уют на вашето пространство с възглавницата Ингаро! Ръчно изработен с мисъл за топлината, този вълнен скъпоценен камък е повече от възглавница; тя е приятна прегръдка, която те очаква. Потопете се в луксозното усещане на вълната, добавяйки текстура и стил към любимото ви кътче. Повишете комфорта си с възглавницата Ингаро– където уютът се среща с шика!..
105.00 лв.
Размер: 50х50Осигурете уют на вашето пространство с възглавницата Ансбах! Ръчно изработен с мисъл за топлината, този памученскъпоценен камък е повече от възглавница; тя е приятна прегръдка, която те очаква. Потопете се в луксозното усещане на вълната, добавяйки текстура и стил към любимото ви кътче. Повишете комфорта си с възглавницата Ансбах – където уютът се среща с шика!..
105.00 лв.
Размер: 56х56Осигурете уют на вашето пространство с възглавницата Карлинг! Ръчно изработен с мисъл за топлината, този вълнен скъпоценен камък е повече от възглавница; тя е приятна прегръдка, която те очаква. Потопете се в луксозното усещане на вълната, добавяйки текстура и стил към любимото ви кътче. Повишете комфорта си с възглавницата Карлинг – където уютът се среща с шика!..
166.00 лв.
Размер: 46х46x25Представяме ви табуретка Атлас - шедьовър, изработен от рециклиран памучен деним и висококачествена кожа. Неговият уютен дизайн и привлекателният нюанс на синия деним го правят идеално подходящ както за модерни, така и за традиционни стилове на декорация. Добавете чар и елегантност към всяко пространство!..
256.00 лв.
Размер: 40х40x70Представяме ви бар стол Дрисдейл - шедьовър, изработен от мек памук и висококачествена вълна с цвят на слонова кост. Добавете чар и елегантност към всяко пространство. Удобната възглавница и здравата конструкция гарантират комфорт и издръжливост. Независимо дали в бара или като акцент във всяка стая, това е изявление за изключително майсторство. Пренесете пространството си на следващото ниво с екологичен бохо стил!..
438.00 лв.
Размер: 40х40x70Разкриваме бар стола Ботас, истинско чудо на майсторството! Потопете се в свят на изтънченост с шикозните натурални тонове и завладяващия дизайн на жакардово тъкана вълна. Ергономичната възглавничка и здравата конструкция го правят задължителен елемент за добавяне на стил и комфорт към вашия бар или кухненско пространство. Нехлъзгащите се поставки за крака гарантират стабилност, обещавайки безопасно и стилно надграждане на вашето пространство...
438.00 лв.
Размер: 120х40x50Пренесете пространството си на следващото ниво с олицетворение на комфорт и изтънченост – пейката Калавар от вълна! Ръчно изтъкана с луксозна новозеландска вълна, този шедьовър от слонова кост е повече от пейка; това е изявление за майсторство и стил. Здравата конструкция се съчетава с елегантността, осигурявайки издръжливост и дълготрайна употреба. Независимо дали във вашата всекидневна, спалня или входно антре, пейката Калавар ви примамва да се отпуснете и да си починете в нейната прегръдка. Превърнете го във фокусна точка на вашето пространство и се отдайте на несравним комфорт!..
921.00 лв.
Размер: 40х40x40Открийте кръглата табуретка Дария от вълна! Нейната завладяваща кръгла форма и перфектната височина за сядене я отличават от останалите. Натуралният цвят на този ръчно тъкан от вълна детайл от декора му придава модерно и изтънчено усещане. Потопете се в максимален комфорт с плюшеното омекотяване, а изчистеният дизайн добавя приятно спокойствие за всеки собственик!..
438.00 лв.
Размер: 40х40x70Кажете здравей на бар стола Умаг от жакард от издържлив PET. Преобразете вашето пространство с това шикозно допълнение, подходящо за домашни любимци и външни условия. Без повече притеснение за драскотини или петна от разлване - само стил и комфорт! Пренсете домашния интериорен дизайн на следващото ниво без усилие!..
438.00 лв.
Размер: 40х40x70Преобразете пространството си със стил с бар стол Тингалпа от вълна! Това уютно, но същевременно шикозно допълнение към вашия интериор е повече от просто място за сядане – то е изявление на стил. Изработен от първокласна вълна за изстинско докосване до лукса, той безпроблемно съчетава комфорт и съвременен дизайн. Пренесете пространството си на следващото ниво с екологичен бохо стил!..
438.00 лв.
Размер: 40х40x70Преобразете пространството си със стил с бар стол Ръсел от вълна и юта! Това уютно, но същевременно шикозно допълнение към вашия интериор е повече от просто място за сядане – то е изявление на стил. Изработен от първокласна вълна и юта за изстинско докосване до лукса, той безпроблемно съчетава комфорт и съвременен дизайн. Пренесете пространството си на следващото ниво с екологичен бохо стил!..
438.00 лв.
Размер: 40х40x70Преобразете пространството си със стил с бар стол Колан от вълна! Това уютно, но същевременно шикозно допълнение към вашия интериор е повече от просто място за сядане – то е изявление на стил. Изработен от първокласна вълна за изстинско докосване до лукса, той безпроблемно съчетава комфорт и съвременен дизайн. Пренесете пространството си на следващото ниво с екологичен бохо стил!..
438.00 лв.
1-16 от 48 бр.