Избор на категория
Вашата количка

Винтидж килими

Винтидж килимите съживяват традиционните шарки, за да ги представят по модернистичен и артистичен начин в съвременния интериор.

Думата "винтидж" се използва често в наши дни, но за да бъдат наистина автентични, ретро килимите трябва да са изтъкани след 1920г. и 20 години преди днешния ден. Те първо се избелват, за да се премахнат следите от оригиналния цвят, оставяйки очертанията на шарката, преди да бъдат боядисани с друг цвят. Нашите килими в стил винтидж не издържат теста на времето, а по-скоро пресъздават визията на ретро и изтъркани килими.

МАТЕРИАЛИТЕ СА ВАЖНИ

С появата на нови производствени техники, не е нужно да харчите цяло състояние, за да се сдобиете с винтидж килим за вашия дом. Можете да изберете такъв, който е направен да изглежда състарен на много по-ниска цена. Килимите с винтидж визия могат да бъдат изработени от полиестер, полипропилен или вълна, като вълната е най-популярна. Дебелината на нашите старинни килими обикновено е между 7мм и 12мм.

Къде да поставите винтидж килим

  • Винтидж килимът пасва по-добре в модерен интериор, отколкото си мислите, поставете ретро килим или пътека до леглото или в банята за необикновен елемент в дизайна.
  • Използвайте винтидж килими с по-ситни шарки в райони, които получават най-голям трафик, като антрето или хола, за да скриете следите от трафика.
  • Поставете по-малък килим във винтидж стил върху по-голям килим от юта за ефектен елемент на наслояване.
  • Излезте от нормите и правилата и закачете винтидж килим на стената като произведение на изкуството.

ЦВЯТ И МОДЕЛ

Килимите във винтидж стил се предлагат в различни цветови гами. Изберете от богато разнообразие от форми и размери, за да селектирате най-добрия вариант за вашите специфични нужди. По-голямата част от нашата колекция от ретро килими са в синята, сивата и бежова гама с някои други различни тонове.

Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол

1-16 от 73 бр.
Тъмносив винтидж килим Декора
-20 %
Тъмносив винтидж килим Декора е подходящ за модерен и класически интериор. Колекция Декора е изработена от супер мек полиестер, който има страхотни топлинно-задържащи качества. Мекотата му ще ви очарова. Дебелина от 7мм; Полиестерното влакно се изправя след натиск, не позволява на килима да се сплеска и той запазва красивия си вид за дълго; Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване с прахосмукачка; Устойчив срещу избеляване от слънце...
47.20 лв. - 347.20 лв. 59.00 лв. - 434.00 лв.
Сив винтидж килим Декора
-20 %
Сив винтидж килим Декора е подходящ както за модерен, така и за класически интериор. Колекция Декора е изработена от супер мек полиестер, който има страхотни топлинно-задържащи качества. Мекотата му ще ви очарова. Дебелина от 7мм; Полиестерното влакно се изправя след натиск, не позволява на килима да се сплеска и той запазва красивия си вид за дълго; Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване с прахосмукачка; Устойчив срещу избеляване от слънце...
135.20 лв. 169.00 лв.
Винтидж килим Декора в бежово и сиво
-20 %
Винтидж килим Декора в бежово и сиво е подходящ както за модерен, така и за класически интериор. Колекция Декора е изработена от супер мек полиестер, който има страхотни топлинно-задържащи качества. Мекотата му ще ви очарова. Дебелина от 7мм; Полиестерното влакно се изправя след натиск, не позволява на килима да се сплеска и той запазва красивия си вид за дълго; Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване с прахосмукачка; Устойчив срещу избеляване от слънце...
47.20 лв. - 135.20 лв. 59.00 лв. - 169.00 лв.
Многоцветен винтидж килим Плей Многоцветен винтидж килим Плей
-10 %
Многоцветен винтидж килим Плей е истинско бижу за модерния интериор! Използва ярки атрактивни цветове, като ги вплита в класическата изтъркана визия на дизайна. Дебелина от 12мм, създава комфорт за краката; Технологично обработен, за да не се сплесква и да запази красивия си вид за дълго; Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване; Устойчив срещу избеляване от слънце...
48.60 лв. - 363.60 лв. 54.00 лв. - 404.00 лв.
Бежов килим Касъл с пачуърк дизайн Бежов килим Касъл с пачуърк дизайн
-10 %
Бежов килим Касъл с пачуърк дизайн ще превърне хола ви в снимка от списание. Съчетанието на бежови тонове с елегантни златни нишки създава лукс в стаята. Колекция Касъл привлича погледите със своите остри линии и форми в меки преливащи цветове. Килимите са изтъкани от комбинация от полипропиленова и полиестерна прежда, което ги прави истинско бижу за вашия под. Килимите са с дебелина 12мм. Антистатичен Подходящ за подово отопление..
224.10 лв. 249.00 лв.
Сив класически килим Левъл Сив класически килим Левъл
-20 %
Сив класически килим Левъл представя актуален винтидж дизайн, за да създадете едноврменно изискана и модерна визия. Килими и пътеки Левъл са произведени от 3 вида прежда – полипропилен фризе и два вида полиестер. Тази комбинация допринася за мек допир при стъпване. Колекцията ви гарантира високо качество на достъпна цена, а натуралните цветове ще внесат уют в дома ви...
141.60 лв. 177.00 лв.
Сив килим Левъл с класически елементи Сив килим Левъл с класически елементи
-20 %
Сив килим Левъл с класически елементи представя актуален изтъркан дизайн, който впечатлява със своята оригиналност. Килими и пътеки Левъл са произведени от 3 вида прежда – полипропилен фризе и два вида полиестер. Тази комбинация допринася за мек допир при стъпване. Колекцията ви гарантира високо качество на достъпна цена, а натуралните цветове ще внесат уют в дома ви...
141.60 лв. 177.00 лв.
Сив килим Левъл класик Сив килим Левъл класик
-20 %
Сив килим Левъл класик има елегантен дизайн, който съчетава модерни с класически форми. Килимът се комбинира с пътека със същия дизайн. Килими и пътеки Левъл са произведени от 3 вида прежда – полипропилен фризе и два вида полиестер. Тази комбинация допринася за мек допир при стъпване. Колекцията ви гарантира високо качество на достъпна цена, а натуралните цветове ще внесат уют в дома ви...
97.60 лв. - 141.60 лв. 122.00 лв. - 177.00 лв.
Кафяв килим Атлас на квадрати в шоколадовеи тонове ще добави много уют в дома ви. Килимите от колекция „Атлас“ са с висока гъстота, изтъкани от полипропиленова Heat-Set прежда. Богатите на елементи класически дизайни ще се впишат със стил във всеки луксозен интериор. Гъсти и меки, тези килими ще внесат топлина и уют в дома Ви.1,5 см дължина на ресните..
177.00 лв. - 288.00 лв.
Вълнен килим Белла с геометричен дизайн е атрактивен и актуален. Колекцията е произведена от новозеландска 100% вълнена прежда. Килимите са изработени в персийски стил с флорални и геометрични мотиви. Изтънчените традиционни форми и мозайки ще донесат персийски лукс във всеки интериор. Антистатичен Устойчив на слънчеви лъчи Почиства се лесно с прахосмукачка..
1 437.00 лв.
Винтидж килим Премиера в синьо и сиво е в най-актуалните цветове за година. Монархическото синьо заедно с изтънчените фигури и винтижд стила го отнасят във високата категория килими. Колекцията е произведена от новозеландска 100% вълнена прежда. Килимите са изработени в персийски стил с флорални и геометрични мотиви. Изтънчените традиционни форми и мозайки ще донесат персийски лукс във всеки интериор. Антистатичен Устойчив на слънчеви лъчи Почиства се лесно с прахосмукачка..
426.00 лв. - 589.00 лв.
Винтидж килим Белла в синьо и сиво е в най-актуалните цветове за година. Монархическото синьо заедно с изтънчените фигури и винтижд стила го отнасят във високата категория килими. Колекцията е произведена от новозеландска 100% вълнена прежда. Килимите са изработени в персийски стил с флорални и геометрични мотиви. Изтънчените традиционни форми и мозайки ще донесат персийски лукс във всеки интериор. Антистатичен Устойчив на слънчеви лъчи Почиства се лесно с прахосмукачка..
589.00 лв.
Вълненият килим Прима, допълнен от сиви и черни нюанси, всъщност изглежда свеж и е чудесен акцент в помещението. Колекция Прима е произведена от 100% вълнена прежда. Цветовата гама се състои от бежови, сиви и кафеви тонове. Колекцията пасва чудесно на интериор в модерен, еко или натурален стил.АнтистатиченСгъваем..
260.00 лв.
Вълненият килим Прима  е съставен изцяло от земни тонове. Винтидж ефекта, съчетан с етно мотивите му придава елегантност и характер. Колекция Прима е произведена от 100% вълнена прежда. Цветовата гама се състои от бежови, сиви и кафеви тонове. Колекцията пасва чудесно на интериор в модерен, еко или натурален стил.АнтистатиченЛесен за почистванеЕстествени материали..
260.00 лв.
Кафяв килим Прима  е съставен изцяло от земни тонове. Винтидж ефекта го прави подходящ за модерно обзавеждане, а централната фигура за по-класически стил. Колекция Прима е произведена от 100% вълнена прежда. Цветовата гама се състои от бежови, сиви и кафеви тонове. Колекцията пасва чудесно на интериор в модерен, еко или натурален стил.АнтистатиченСгъваем..
260.00 лв.
Вълненият килим Прима във винтидж стил, с ромбоидни шарки, притежава изчистен, геометричен дизайн. Колекция Прима е произведена от 100% вълнена прежда. Цветовата гама се състои от бежови, сиви и кафеви тонове. Колекцията пасва чудесно на интериор в модерен, еко или натурален стил.АнтистатиченЛесен за почистванеЕстествени материали..
260.00 лв.
1-16 от 73 бр.