Избор на категория
Вашата количка

Ръчни килими Rug Revolution

Революцията към доброто усещане у дома е точно тук! Внесете топлина в дома си и завършете пространството с ръчни килими от натурални материи в неутрални тонове - крем, шампанско, слонова кост - елегантната цветова схема не трябва да бъде скучна. Нашите ръчно изработени килими са експертно изтъкани и ще шлифоват всяка стая с натурален стил. Мечтана комбинация от слонова кост и бежови тонове, различни текстури и форми превръщат ръчните килими от тази колекция в истинска революция и сериозен претендент при избора за комфортен килим. Техниките за изработка на ръчни килими са различни. Ето и някои от тях, които допринасят за голямото разнообразие от текстури и богатство в изработката.

Ръчно връзвани килими

Процесът на ръчно връзване на килими датира от няколко хиляди години. Ръчно вързаните килими се произвеждат по древни техники, имат неограничен дизайн и цветови вариации. Ръчно вързаните килими се изработват върху вертикална рамка, наречена стан за ръчно връзване. В зависимост от вида на направените възли, размера на вълнените нишки и колко плътно са вързани и сбити възлите, се определя плътността и нивото на качество на килима. Гърбът на килима разкрива много за неговото качество и е добра референция за оценка на стойността. Изработката на отделни килими може да отнеме месеци. Затова цените им са най-високи сред ръчно изработените килими.

Ръчен тъфтинг

При този процес основната тъкан се опъва върху метална рамка и преждата се набива през тъканта с помощта на ръчен пистолет за тъфтинг. Когато килимът има шарка, дизайнът се рисува върху восъчна хартия, за да се постави следа. Майсторът „стреля“ по шаблона, като обръща внимание как трябва да бъдат разположени цветовете, след което боядисва долната страна на килима с латексово лепило и го покрива с платно за гръб. След завършване, нишките или "примките" на килима могат да бъдат оставени видими, да бъдат скъсени или издълбани, за да се създаде характер на шарката.

Ръчно тъкани килими

Килимът се произвежда на стан, доста подобен на този за платове. Обикновено се използват много цветни прежди и този процес може да създаде сложни шарки в килима. В този метод килимът е изтъкан ръчно с помощта на "ръчен стан". Основата образува велура или "лицето" на килима, а вътъкът прави гърба или "подложката" на килима. Семплите дизайни, с карвинг или без, са най-популярни в тази категория. Цените са значително по-ниски от килимите ръчен тъфтинг.

Кръстосан шев

Кръстосан шев е популярна форма на бродерия с бродерия, при която X-образни шевове на сектори, подобно на растер, се използват за оформяне на картина. Това е най-старата форма на бродерия в света. Нашите килими в тази категория са създадени чрез обработка на кожена основа за здравина и фина новозеландска вълна за повърхност. Тази продуктова адаптация е уникална, а цените са между тези на килимите ръчен тъфтинг и ръчно вързаните килими.

1-16 от 82 бр.
Ръчно тъкана пътека Геба от вълна и юта
ПОСЛЕДЕН БРОЙ Нов
Представяме ви Геба, завладяваща ръчно тъкана пътека, която съчетава кремави и бежови тонове и създава хармонична комбинация от топли земни нюанси. Внимателно изработена, тази пътека показва уникална комбинация от вълна и юта, обединявайки естествени текстури и рустик чар в едно бижу.*Поради ръчната изработка размерът може да варира +-8%..
329.00 лв.
Ръчно тъкана пътека Сялак от вълна
ПОСЛЕДЕН БРОЙ Нов
Потопоете се в бохо уют и лукс с пътека Сялак. Преобразете жилището си с изисканост и комфорт с този изискан шедьовър в бял цвят в нюанса на слонова кост. Ръчно изтъкана с прецизност, тя е свидетелство за превъзходно майсторство и внимание към детайла.*Поради ръчната изработка размерът може да варира +-8%..
402.00 лв.
Ръчно тъкана пътека Ниоколо от вълна и юта
ПОСЛЕДЕН БРОЙ Нов
Представяме ви Ниоколо, зашеметяваща ръчно изтъкана пътека, която съчетава кремави и бежови тонове, за да създаде вечен и елегантен външен вид. Ръчно изработена с комбиниране на юта и вълнени влакна, тази пътека предлага както издръжливост, така и луксозна текстура. *Поради ръчната изработка размерът може да варира +-8%..
329.00 лв.
Ръчно тъкан вълнен килим Мансино
ПОСЛЕДЕН БРОЙ Нов
Потопоете се в бохо уют и лукс с килим Мансино. Преобразете жилището си с изисканост и комфорт с този изискан шедьовър в бял цвят в нюанса на слонова кост. Ръчно изтъкан с прецизност, той е свидетелство за превъзходно майсторство и внимание към детайла.*Поради ръчната изработка размерът може да варира +-8%..
1 098.00 лв.
Ръчно тъкан бял килим Тарвин от вълна
ПОСЛЕДЕН БРОЙ Нов
Потопоете се в бохо уют и лукс с килим Тарвин. Елегантност, изтънченост и вълшебен комфорт: килим Тарвин има всичко! Ръчно изтъкан с първокласна вълна, този шедьовър в бял цвят в нюанса на слонова кост е въплъщение на изключително майсторство. Неговото луксозно усещане и вечна красота осъвършенстват декора във всяка стая. Донесете у дома очарованието на Тарвин - най-добрата комбинация от стил и издръжливост!*Поради ръчната изработка размерът може да варира +-8%..
1 153.00 лв.
Ръчно тъкан бял килим Байзибал от вълна
ПОСЛЕДЕН БРОЙ Нов
Потопоете се в бохо уют и лукс с килим Байзибал. Елегантност, изтънченост и вълшебен комфорт: килим Байзибал има всичко! Ръчно изтъкан с първокласна вълна, този шедьовър в бял цвят в нюанса на слонова кост е въплъщение на изключително майсторство. Неговото луксозно усещане и вечна красота осъвършенстват декора във всяка стая. Донесете у дома очарованието на Байзибал - най-добрата комбинация от стил и издръжливост!*Поради ръчната изработка размерът може да варира +-8%Инструкции за поддръжка:Редовно почиствайте с прахосмукачка без четка и завъртайте килима на 180 градуса.При сухи петна - отстранете ги незабавно като ги изстържете внимателно от периферията към центъра на петното, за да не се разнесат.При влажни петна - не търкайте. Попийте с хартиени салфетки, след което почистете с чиста небоядисана кърпа и малко вода или мек препарат. Уверете се, че килимът е изсъхнал напълно.Да не се пере.Не избелвайте.Не сушете в сушилня.Да не се глади.Да не се носи на химическо чистене.При необходимост, използвайте професионално почистване.Допълнителна информацияВсички нови материали имат отличителен мирис, който е напълно безвреден и с времето изчезва. Проветряването и почистването с прахосмукачка на килима ще помогне да се неутрализира миризмата...
980.00 лв.
Ръчно тъкан килим Музеум от юта, вълна и памук
ПОСЛЕДЕН БРОЙ Нов
Прегърнете очарованието на килим Музеум – хармонична комбинация от юта, вълна и памук, която вплита рустик чар в модерна елегантност. Преобразете пространството си с разчупени фигури, уникалните текстури и топли тонове, които подчертават всеки интериор. Нека Музеум бъде водачът във вашето пътешествие към домашния уют!..
1 182.00 лв.
Ръчно тъкан бял килим Родил от вълна
ПОСЛЕДЕН БРОЙ Нов
Потопоете се в бохо уют и лукс с килим Родил. Елегантност, изтънченост и вълшебен комфорт: килим Родил има всичко! Ръчно изтъкан с първокласна вълна, този шедьовър в бял цвят в нюанса на слонова кост е въплъщение на изключително майсторство. Неговото луксозно усещане и вечна красота осъвършенстват декора във всяка стая. Донесете у дома очарованието на Родил- най-добрата комбинация от стил и издръжливост!..
980.00 лв.
Ръчно тъкан килим Пинхал от вълна и юта
ПОСЛЕДЕН БРОЙ Нов
Представяме ви Пинхал, зашеметяващ ръчно изтъкан килим, който съчетава бежово-кафеви тонове и слонова кост, за да създаде вечен и елегантен външен вид. Ръчно изработен с комбиниране на юта и вълнени влакна, този килим предлага както издръжливост, така и луксозна текстура. ..
1 096.00 лв.
Ръчно тъкан вълнен килим Ресава
ПОСЛЕДЕН БРОЙ Нов
Потопоете се в бохо уюти и лукс с килим Ресава. Преобразете жилището си с изисканост и комфорт с този изискан шедьовър в бели нюанси слонова кост. Ръчно изтъкан с прецизност от висококачествена вълна, комбинирайки различни техники на изработка - тъкане и ръчен тъфтинг, той е свидетелство за превъзходно майсторство и внимание към детайла...
1 074.00 лв.
Ръчно тъкан килим Оленьок от вълна и юта
ПОСЛЕДЕН БРОЙ Нов
Потопете се в очарованието на Оленьок , ръчно тъкан килими, който преплита слонова кост и бежови тонове за завладяваща, стилна атмосфера. Изработен с любов, този килим е нещо повече от декор—той е изкусно допълнение към всяко пространство! Хармоничното съчетание на бежово и слонова кост създава спокойна атмосфера. Изработен от юта за естествено усещане и вълна за нотка модерна издръжливост, Оленьок е шедьовър на текстурата. Независимо дали във всекидневни, спални или офиси, той внася характер и елегантност във вашето пространство. Насладете се на непреходната му красота - където стилът се среща с комфорта...
1 092.00 лв.
Ръчно тъкан килим Фреире от вълна и юта
ПОСЛЕДЕН БРОЙ Нов
Потопете се в очарованието на Фреире, ръчно тъкан килими, който преплита слонова кост и бежови тонове за завладяваща, стилна атмосфера. Изработен с любов, този килим е нещо повече от декор—той е изкусно допълнение към всяко пространство! Хармоничното съчетание на бежово и слонова кост създава спокойна атмосфера. Изработен от юта за естествено усещане и вълна за нотка модерна издръжливост, Фреире е шедьовър на текстурата. Независимо дали във всекидневни, спални или офиси, той внася характер и елегантност във вашето пространство. Насладете се на непреходната му красота - където стилът се среща с комфорта.Комбинирай с пуф Фреире а пълен дизайнерски облик!..
1 092.00 лв.
Ръчно тъкан бял килим Мелибе от вълна
ПОСЛЕДЕН БРОЙ Нов
Потопоете се в бохо уют и лукс с килим Мелибе. Преобразете жилището си с изисканост и комфорт с този изискан шедьовър в бял цвят в нюанса на слонова кост. Ръчно изтъкан с прецизност, той е свидетелство за превъзходно майсторство и внимание към детайла...
975.00 лв.
Ръчно тъкан бял килим Миус от вълна
ПОСЛЕДЕН БРОЙ Нов
Потопоете се в бохо уют и лукс с килим Миус. Елегантност, изтънченост и вълшебен комфорт: килим Миус има всичко! Ръчно изтъкан с първокласна вълна, този шедьовър в бял цвят в нюанса на слонова кост е въплъщение на изключително майсторство. Неговото луксозно усещане и вечна красота осъвършенстват декора във всяка стая. Донесете у дома очарованието на Миус - най-добрата комбинация от стил и издръжливост!..
980.00 лв.
Ръчно тъкан бял килим Налон от вълна
ПОСЛЕДЕН БРОЙ Нов
Потопоете се в бохо уют и лукс с килим Налон. Преобразете жилището си с изисканост и комфорт с този изискан шедьовър в кремави и бежови тонове. Ръчно изтъкан с прецизност, той е свидетелство за превъзходно майсторство и внимание към детайла...
1 088.00 лв.
Сив ръчно тъкан килим Оланд
ПОСЛЕДЕН БРОЙ Нов
Потопоете се в бохо уюти и лукс с килим Оланд. Той е изработен от ръчно изработен от полиестер от рециклирани бутилки, което го прави устойчив на външни условия и е подходящ за поставяне във външни пространства. Преобразете жилището си с изисканост и комфорт с този изискан шедьовър в нежен сив цвят. Изтъкан с прецизност от висококачествена полиестерна прежда, той е свидетелство за превъзходно майсторство и внимание към детайла. ..
1 098.00 лв.
1-16 от 82 бр.