Избор на категория
Вашата количка

Полезно

Gabriela 08 Oct 0 5054
От добавяне на топлина и изолиране на вашето пространство от студ и шум до това да го преобразите в уютно и привлекателно място - има сто причини, поради които всеки трябва да има килим.
Gabriela 27 Mar 0 5909
Когато става въпрос за посрещане на вашето мъниче, важно е домът ви да е възможно най-удобен за бебето. То ще прекара голяма част от първите си няколко години в игри, пълзене и разхождане из дома ви - така че наличието на безопасен, хигиеничен и изключително уютен килим е от съществено значение!
Gabriela 01 Sep 0 5693
Когато избират перфектния детски килим, повечето родители знаят, че детската стая не се използва само за сън. Четене, игра, борба са само част от активностите, които се случват там, затова е важно децата да имат собствено пространство, където да се развихрят.
Gabriela 01 Sep 0 5687
Мокет или твърда настилка? Този почти хамлетовски въпрос е все така актуален, особено когато става дума за най-интимното, съкровено и лично пространство в дома ни, а именно спалнята.
Alexander 06 Jan 0 7230
Материалът, от който е направен килимът, определя визията, допира, продължителната употреба и неговата поддръжка. Освен това плетката на килима може изцяло да промени усещането за мекота в зависимост дали е с къса нишка, дълга нишка или плоска бримка.
Alexander 06 Jan 0 1814
Предимствата на изкуствената трева са многобройни, когато я сравните с естествената. В горещи местности, където тревата често изсъхва от слънцето, изкуствената трева позволява на собствениците да запазят градината си вечно красива!
Alexander 06 Jan 0 1728
Килимът е най-често разпространената подова настилка, която внася усещане за уют, комфорт и стил във всяко помещение. Той е прекрасна декорация, която може коренно да измени дизайна и цялостния вид на стаята.
Alexander 06 Jan 0 2149
Домашните любимци са радост за всеки дом, тъй като внасят голяма доза забавление и безкрайно щастие. Собствениците на пухкави четириноги обаче знаят колко голямо предизвикателство е да почистите космите и петната от килима.

В допълнение създадохме и секцията „Полезни съвети“, богата на интересни статии с полезна информация, практични съвети, лесни трикове и хитрини за винаги чист, модерен и красив дом. В нея са поместени най-актуалните тенденции през всеки сезон, с помощта на които да освежите дома си и да създадете уют за цялото семейство. Също така ще Ви посъветваме как правилно да почиствате мебелите и подовите настилки, за да са винаги блестящо чисти и да им се радвате възможно най-дълго. Не забравяйте да се абонирате за нашия бюлетин – останете информирани за нови статии и научете първи за промоционалните ни оферти.