Избор на категория
Вашата количка

Съвети за поддръжка

Alexander 06 Jan 0 5880
Редовното почистване на килима помага да запазите дома си чист и без алергени. Следвайте тези 5 съвета за поддръжка и ще се радвате на цветовете и материята на своя килим за дълги години.
Alexander 06 Jan 0 5494
Петната от червено вино са едни от най-упоритите. Каниш приятели на гости и ОПА! Някой разлива червено вино върху килима. Тази гледка може да накара всеки да изпадне в паника. Но защо тази гледка е такъв кошмар?
Alexander 06 Jan 0 4627
Благодарение на отличните си качества, през годините мокетът се е доказал като една от предпочитаните подови настилки за дома. Сред големите предимства на мокета се нареждат неговата устойчивост и здравина, топло и шумо изолиращите му свойства и не на последно място възможността да избирате между множество видове, цветове, материали и т.н.
Alexander 06 Jan 0 4179
Балатумът е една от най-популярните подови настилки, която намира място в домовете на много хора, но също в различни публични и административни сгради. Той е особено предпочитан места, които изискват лесно почистване и поддръжка, като кухни, коридори, гаражи, офиси и други работни пространства.

В допълнение създадохме и секцията „Полезни съвети“, богата на интересни статии с полезна информация, практични съвети, лесни трикове и хитрини за винаги чист, модерен и красив дом. В нея са поместени най-актуалните тенденции през всеки сезон, с помощта на които да освежите дома си и да създадете уют за цялото семейство. Също така ще Ви посъветваме как правилно да почиствате мебелите и подовите настилки, за да са винаги блестящо чисти и да им се радвате възможно най-дълго. Не забравяйте да се абонирате за нашия бюлетин – останете информирани за нови статии и научете първи за промоционалните ни оферти.