Избор на категория
Вашата количка
Шаги килим Пъфи тъмен тюркоаз
Шаги килим Пъфи тъмен тюркоаз
Шаги килим Пъфи тъмен тюркоаз
Шаги килим Пъфи тъмен тюркоаз

Шаги килим Пъфи тъмен тюркоаз

173.00 лв.

Възможни варианти

Характеристики
Материал Полиестер
Цвят Зелен, Син, Тюркоаз
Дебелина 30мм
Приложение Хол, Спалня
Форма Правоъгълник
Антистатичен Да
Колекция Софт Пъфи
Ресни Не

Шаги килим Пъфи тъмен тюркоаз е килим с дълга нишка, за стилен акцент в помещението! Килими Пъфи съчетават два вида полиестерна прежда, което ги прави изключително меки и стилни. Приятният допир при стъпване ще ви очарова! Комбинирай с пътека Пъфи в тъмен тюркоаз.

  • При добавяне на артикул в количката си и попълване на адрес, системата ще покаже цената на доставка за съотвения артикул. Ако артикулът е твърде обемен или с неуточнен обем, цената на доставката ще бъде по ценова листа на куриерските фирми. За повече информация можете да се свържете с нас на 0885607604.
  • След успешно завършване на вашата поръчка, ще получите потвърждение на имейл адрес. В случай на необходимост от допълнителна информация по поръчката, наш консултант ще се свърже с Вас на зададения телефон.
  • Доставката на артикули до 200см дължина се извършва в рамките на 1-5 работни дни.
  • Доставката на артикули над 200см дължина (Мокети, Изкуствена трева) се доставят до 1-10 работни, в зависимост от размера на пратката и населеното място. За повече информация за срока и цената на доставка можете да се свържете с нас на 0885607604.
  • Доставки се извършват в официални работни дни между 9:00 и 18:00 часа.
  • Всички стоки закупени от магазина се доставят от фирмен автомобил или от куриерска фирма Speedy, Econt или In time до предварително заявен адрес или до офис на куриера, като доставката е за сметка на клиента.
  • Доставката за Килими на стойност над 500лв е безплатна.
Лош Добър