Избор на категория
Вашата количка

Тренд

Пътека Тренд на черти в сиво ще се съчетае лесно с всяко обзавеждане. Семплият й дизайн и цветова палитра позволява да я комбинрате с много други цветове - жълто, тюркоаз, червено или любиият ви нюанс. Колекция Тренди ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите и пътеките са изтъкани от двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 13мм. Комбинирайте с килим Тренд със същия дизайн.АнтистатиченЛесен за поддръжкаПодходящ за почистване от прахосмукачка робот..
30.00 лв. - 60.00 лв. /л.м.
Пътека Тренд на черти в бежово и кафяво има семпъл дизайн, който ще се впише с лекота във всеки интериор. Колекция Тренд ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите и пътеките са изтъкани от двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 13мм. Комбинирайте с килим Тренд със същия дизайн.АнтистатиченЛесен за поддръжкаПодходяща за почистване от прахосмукачка робот..
30.00 лв. - 60.00 лв. /л.м.
Бежово-кафяв килим Тренд на квадрати е фаворит сред килимите. Дизайнът събира погледите с острите си форми, които ще разчупят визията на вашия хол. Колекция Тренди ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 13мм.АнтистатиченЛесен за поддръжкаПодходящ за почистване от прахосмукачка робот..
0.00 лв. - 371.00 лв.
Сив Тренд на квадрати е фаворит сред килимите. Дизайнът събира погледите с острите си форми, които ще разчупят визията на вашия хол . Колекция Тренди ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 13мм.АнтистатиченЛесен за поддръжкаПодходящ за почистване от прахосмукачка робот..
108.00 лв. - 479.00 лв.
Килим Тренд на сиви и бежови кръгове притежава разнообразие от форми и шарки. Това го прави перфектно допълнение към вашия под, вписвайки се с лекота към модерен стил и обзавеждане. Колекция Тренд ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 13мм.АнтистатиченЛесен за поддръжка..
108.00 лв. - 479.00 лв.
Килим Тренд на черти в сиво ще се съчетае лесно с всяко обзавеждане. Семплият му дизайн и цветова палитра позволява да го комбинрате с много други цветове - жълто, тюркоаз, червено или любиият ви нюанс. Колекция Тренди ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 13мм. Комбинирайте с пътека Тренд със същия дизайн.АнтистатиченЛесен за поддръжкаПодходящ за почистване от прахосмукачка робот..
140.00 лв. - 479.00 лв.
Килим Тренд на черти в бежово и кафяво има семпъл дизайн, който ще се впише с лекота във всеки интериор. Колекция Тренд ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 13мм. Комбинирайте с пътека Тренд със същия дизайн.АнтистатиченЛесен за поддръжкаПодходящ за почистване от прахосмукачка робот..
140.00 лв. - 479.00 лв.
Килим Тренд на бели, бежови и кафеви райета им. Това го прави перфектно допълнение към вашия под, вписвайки се с лекота към модерен стил и обзавеждане. Колекция Тренди ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 13мм.АнтистатиченЛесен за поддръжка..
108.00 лв. - 300.00 лв.
Килим Тренд на цветя в сиво и бежово притежава абстрактни форми на цветя. Това го прави перфектно допълнение към вашия под, вписвайки се с лекота към модерен стил и обзавеждане. Колекция Тренд ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 13мм.АнтистатиченЛесен за поддръжка..
108.00 лв. - 479.00 лв.
Бежов килим Тренд с жълти черти има меки топли тонове, които ще доставят истинска радост и топло настроение у дома. Колекция Тренди ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 13мм.АнтистатиченЛесен за поддръжка..
108.00 лв. - 300.00 лв.
Бежов килим Тренд със зелени ромбове е подходящ за геометричен интериор със зелен акцент. Колекция Тренди ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 12мм...
102.00 лв. - 290.00 лв.
Благодарение на облите фигури в дизайна и земните тонове, килим Тренд ще внесе спокойствие в стаята. Колекция Тренд ви предоставя изобилие от дизайни и цветове с динамичен и стилен вид. Килимите са изтъкани от двойно пресукана полипропиленова прежда и са с дебелина 12мм...
102.00 лв. - 489.00 лв.
1-12 от 12 бр.