Избор на категория
Вашата количка

Теракота

Акрилен килим Теракота с жълто и зелено Акрилен килим Теракота с жълто и зелено
ПОСЛЕДЕН БРОЙ
Акрилен килим Теракота с жълто и зелено има модерен абстрактен дизайн, който ще добави цвят в интериора по изискан и елегантен начин. Произведен е от акрилна прежда с копринено меко докосване. Има лек релеф за по динамична визия. Килимът е лазерно изрязан от двете страни и завършен с къси елегантни ресни в другите два края. Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване с прахосмукачка; Подходящ за подово отопление;..
315.00 лв.
Абстрактен килим Теракота с жълто Абстрактен килим Теракота с жълто
✘Изчерпано
Абстрактен килим Теракота с жълто има модерен дизайн, който ще добави цвят в интериора по изискан и елегантен начин. Произведен е от акрилна прежда с копринено меко докосване. Има лек релеф за по динамична визия. Килимът е лазерно изрязан от двете страни и завършен с къси елегантни ресни в другите два края. Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване с прахосмукачка; Подходящ за подово отопление;..
897.00 лв.
Килим Теракота с жълти класически елементи Килим Теракота с жълти класически елементи
✘Изчерпано
Килим Теракота с жълти класически елементи ще добави цвят в интериора по изискан и елегантен начин. Произведен е от акрилна прежда с копринено меко докосване. Има лек релеф за по динамична визия. Килимът е лазерно изрязан от двете страни и завършен с къси елегантни ресни в другите два края. Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване с прахосмукачка; Подходящ за подово отопление;..
528.00 лв.
Акрилен килим Теракота в бяло и зелено
✘Изчерпано
Акрилен килим Теракота в бяло и зелено има модерен абстрактен дизайн, който ще добави цвят в интериора по изискан и елегантен начин. Произведен е от акрилна прежда с копринено меко докосване. Има лек релеф за по динамична визия. Килимът е лазерно изрязан от двете страни и завършен с къси елегантни ресни в другите два края. Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване с прахосмукачка; Подходящ за подово отопление;..
281.00 лв.
1-4 от 4 бр.