Избор на категория
Вашата количка

Касъл

Сива пътека Касъл с асиметрични цветя Сива пътека Касъл с асиметрични цветя
SPRING DEALS % -10 %
Сива пътека Касъл с асиметрични цветя съчетава светли сиви нюанси с елегантни сребърни нишки, които ще донесат лукс в коридора. Кобинирайте с килим Касъл в същия десен. Колекция Касъл привлича погледите със своите остри линии и форми в меки преливащи цветове. Килимите са изтъкани от комбинация от полипропиленова и полиестерна прежда, което ги прави истинско бижу за вашия под. Килимите са с дебелина 12мм...
36.72 лв. - 48.96 лв. /л.м. 40.80 лв. - 54.40 лв. /л.м.
Сив килим Касъл на сребристи райета Сив килим Касъл на сребристи райета
SPRING DEALS % -10 %
Сив килим Касъл на сребристи райета има семпъл дизайн с елегантни сребристи нишки, които създават луксозно усещане в стаята. Колекция Касъл привлича погледите със своите остри линии и форми в меки преливащи цветове. Килимите са изтъкани от комбинация от полипропиленова и полиестерна прежда, което ги прави истинско бижу за вашия под. Килимите са с висока гъстота и дебелина 12мм. Антистатичен Подходящ за подово отопление Минималистичният стил все още държи топ позиция в обзавеждането, въпреки появата на множество "натоварени" стилове. И няма нищо странно в това! Минимализмът комбинира красив дизайн, комфорт, ред, пространство, функционалност. Неутралните цветове са ключови фактори, за да ги постигнете - смело използвайте цялата гама на сиво, бяло или бежово!..
224.10 лв. 249.00 лв.
Сив килим Касъл на квадрати Сив килим Касъл на квадрати
ПОСЛЕДЕН БРОЙ SPRING DEALS % -10 %
Сив килим Касъл на квадрати комбинира полипропилен и полиестерни нишки, което го прави истинско бижу за вашия под. Колекция Касъл привлича погледите със своите остри линии и форми в меки преливащи цветове. Нежното, изискано съчетание на бежово със златисто и сиво със сребристо ще внесе царствен лукс в дома ви. Килимите са с дебелина 12мм и висока гъстота. Антистатичен Подходящ за подово отопление..
154.80 лв. 172.00 лв.
Бежов килим Касъл на златисти завъртулки Бежов килим Касъл на златисти завъртулки
SPRING DEALS % -10 %
Бежов килим Касъл на златисти завъртулки ще създаде романтична атмосфера, заради своя дизайн и нежни златисти елементи. Колекция Касъл привлича погледите със своите остри линии и форми в меки преливащи цветове. Килимите са изтъкани от комбинация от полипропиленова и полиестерна прежда, което ги прави истинско бижу за вашия под.Нежното, изискано съчетание на бежово със златисто и сиво със сребристо ще внесе царствен лукс в дома ви. Килимите са с дебелина 12мм. Антистатичен Подходящ за подово отопление..
154.80 лв. - 224.10 лв. 172.00 лв. - 249.00 лв.
Сив килим Касъл с флорални мотиви
SPRING DEALS % -10 %
Сив килим Касъл с флорални мотиви има висока гъстота и дебелина 12мм, което го прави плътен, но лесен за поддръжка. Колекция Касъл привлича погледите със своите остри линии и форми в меки преливащи цветове. Килимите са изтъкани от комбинация от полипропиленова и полиестерна прежда, което ги прави истинско бижу за вашия под.Нежното, изискано съчетание на бежово със златисто и сиво със сребристо ще внесе царствен лукс в дома ви. Антистатичен Подходящ за подово отопление..
224.10 лв. 249.00 лв.
Сив класически килим Касъл Сив класически килим Касъл
SPRING DEALS % -10 %
Сив класически килим Касъл представя нежен дизайн в красиви светли тонове, които носят лукс и изтънченост у дома. Колекция Касъл привлича погледите със своите остри линии и форми в меки преливащи цветове. Килимите са изтъкани от комбинация от полипропиленова и полиестерна прежда, което ги прави истинско бижу за вашия под.Нежното, изискано съчетание на бежово със златисто и сиво със сребристо ще внесе царствен лукс в дома ви. Килимите са с дебелина 12мм. Антистатичен Подходящ за подово отопление..
224.10 лв. - 355.50 лв. 249.00 лв. - 395.00 лв.
Сив килим Касъл на сребристи ромбове Сив килим Касъл на сребристи ромбове
SPRING DEALS % -10 % ✘Изчерпано
Сив килим Касъл на сребристи ромбове е с голяма гъстота и дебелина 12мм. Колекция Касъл привлича погледите със своите остри линии и форми в меки преливащи цветове. Килимите са изтъкани от комбинация от полипропиленова и полиестерна прежда, което ги прави истинско бижу за вашия под. Нежното, изискано съчетание на бежово със златисто и сиво със сребристо ще внесе царствен лукс в дома ви. Лесен за почистване и поддръжка. Антистатичен Подходящ за подово отопление..
224.10 лв. 249.00 лв.
Бежова пътека Касъл с асиметрични цветя
SPRING DEALS % -10 % ✘Изчерпано
Бежова пътека Касъл с асиметрични цветя ще донесе царствен лукс във входното антре със своите нежни златисти елементи. Колекция Касъл привлича погледите със своите остри линии и форми в меки преливащи цветове. Килимите са изтъкани от комбинация от полипропиленова и полиестерна прежда, което ги прави истинско бижу за вашия под. Нежното, изискано съчетание на бежово със златисто и сиво със сребристо ще внесе царствен лукс в дома ви. Килимите са с дебелина 12мм...
36.72 лв. - 48.96 лв. /л.м. 40.80 лв. - 54.40 лв. /л.м.
Бежов килим Касъл с пачуърк дизайн Бежов килим Касъл с пачуърк дизайн
SPRING DEALS % -10 % ✘Изчерпано
Бежов килим Касъл с пачуърк дизайн ще превърне хола ви в снимка от списание. Съчетанието на бежови тонове с елегантни златни нишки създава лукс в стаята. Колекция Касъл привлича погледите със своите остри линии и форми в меки преливащи цветове. Килимите са изтъкани от комбинация от полипропиленова и полиестерна прежда, което ги прави истинско бижу за вашия под. Килимите са с дебелина 12мм. Антистатичен Подходящ за подово отопление..
224.10 лв. 249.00 лв.
Сив килим Касъл с асиметрични цветя
SPRING DEALS % -10 % ✘Изчерпано
Сив килим Касъл с асиметрични цветя е с нежен дизайн и елегантни сребристи нишки, които ще внесат царствен лукс в дома ви. Комбинирайте с пътека Касъл в същия дизайн. Колекция Касъл привлича погледите със своите остри линии и форми в меки преливащи цветове. Килимите са изтъкани от комбинация от полипропиленова и полиестерна прежда, което ги прави истинско бижу за вашия под. Килимите са с дебелина 12мм и висока гъстота. Антистатичен Подходящ за подово отопление..
355.50 лв. 395.00 лв.
Бежов килим Касъл с асиметрични цветя
SPRING DEALS % -10 % ✘Изчерпано
Бежов килим Касъл с асиметрични цветя съчетава нежните бежови тонове с елегантни златисти нишки, които ще създадат царствен лукс в дома ви. Пътека Касъл със същия дизайн ще събере погледите още от вратата. Колекция Касъл привлича погледите със своите остри линии и форми в меки преливащи цветове. Килимите са изтъкани от комбинация от полипропиленова и полиестерна прежда, което ги прави истинско бижу за вашия под. Килимите са с дебелина 12мм...
355.50 лв. 395.00 лв.
1-11 от 11 бр.