Избор на категория
Вашата количка

Каризма

Акрилен килим Каризма в бежово Акрилен килим Каризма в бежово
✘Изчерпано
Акрилен килим Каризма в бежово има семпъл и стилен дизайн, подходящ за модерен интериор. Земните бежови нюанси са миксирани с леки пръски жълто и зелено. Произведен е от акрилна прежда с копринено меко докосване. Има лек релеф за по динамична визия. Килимът е лазерно изрязан от двете страни и завършен с къси елегантни ресни в другите два края. Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване с прахосмукачка; Подходящ за подово отопление;..
849.00 лв.
Сив абстрактен килим Каризма от акрил
✘Изчерпано
Сив абстрактен килим Каризма от акрил има семпъл и стилен дизайн, подходящ за модерен интериор. Произведен е от акрилна прежда с копринено меко докосване. Има лек релеф за по динамична визия. Килимът е лазерно изрязан от двете страни и завършен с къси елегантни ресни в другите два края. Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване с прахосмукачка; Подходящ за подово отопление;..
497.00 лв.
Бежов акрилен килим Каризма със зелено
✘Изчерпано
Бежов акрилен килим Каризма със зелено има семпъл и стилен дизайн, подходящ за модерен интериор. Произведен е от акрилна прежда с копринено меко докосване. Има лек релеф за по динамична визия. Килимът е лазерно изрязан от двете страни и завършен с къси елегантни ресни в другите два края. Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване с прахосмукачка; Подходящ за подово отопление;..
538.00 лв.
Акрилен килим Каризма в бяло и бежово
✘Изчерпано
Акрилен килим Каризма в бяло и бежово има семпъл и стилен дизайн, подходящ за модерен интериор. Произведен е от акрилна прежда с копринено меко докосване. Има лек релеф за по динамична визия. Килимът е лазерно изрязан от двете страни и завършен с къси елегантни ресни в другите два края. Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване с прахосмукачка; Подходящ за подово отопление;..
538.00 лв.
1-4 от 4 бр.