Избор на категория
Вашата количка

Арте

Абстрактен килим Арте акрил в бяло и сиво
✘Изчерпано
Абстрактен килим Арте акрил в бяло и сиво има семпъл и стилен дизайн, подходящ за модерен интериор. Произведен е от акрилна прежда с копринено меко докосване. Има лек релеф за по динамична визия. Килимът е лазерно изрязан от двете страни и завършен с къси елегантни ресни в другите два края. Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване с прахосмукачка; Подходящ за подово отопление;..
497.00 лв.
Абстрактен килим Арте акрил в бяло и бежово Абстрактен килим Арте акрил в бяло и бежово
✘Изчерпано
Абстрактен килим Арте акрил в бяло и бежово има семпъл и стилен дизайн, подходящ за модерен интериор. Произведен е от акрилна прежда с копринено меко докосване. Има лек релеф за по динамична визия. Килимът е лазерно изрязан от двете страни и завършен с къси елегантни ресни в другите два края. Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване с прахосмукачка; Подходящ за подово отопление;..
497.00 лв.
Абстрактен килим Арте акрил в бяло и тюркоазн
✘Изчерпано
Абстрактен килим Арте акрил в бяло и тюркоаз има семпъл и стилен дизайн, подходящ за модерен интериор. Произведен е от акрилна прежда с копринено меко докосване. Има лек релеф за по динамична визия. Килимът е лазерно изрязан от двете страни и завършен с къси елегантни ресни в другите два края. Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване с прахосмукачка; Подходящ за подово отопление;..
538.00 лв.
Абстрактен килим Арте акрил в бяло и розово Абстрактен килим Арте акрил в бяло и розово
✘Изчерпано
Абстрактен килим Арте акрил в бяло и розово има семпъл и стилен дизайн, подходящ за модерен интериор. Произведен е от акрилна прежда с копринено меко докосване. Има лек релеф за по динамична визия. Килимът е лазерно изрязан от двете страни и завършен с къси елегантни ресни в другите два края. Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване с прахосмукачка; Подходящ за подово отопление;..
538.00 лв.
Акрилен килим Арте в сиво и бяло
✘Изчерпано
Акрилен килим Арте в сиво и бяло има семпъл и стилен дизайн, подходящ за модерен интериор. Произведен е от акрилна прежда с копринено меко докосване. Килимът е лазерно изрязан от двете страни и завършен с къси елегантни ресни в другите два края. Антистатичен и антиалергичен; Лесен за почистване с прахосмукачка; Подходящ за подово отопление;..
538.00 лв.
1-5 от 5 бр.