Избор на категория
Вашата количка
Килим Премиера синя Мароканска мозайка
Килим Премиера синя Мароканска мозайка
Килим Премиера синя Мароканска мозайка
Килим Премиера синя Мароканска мозайка

Килим Премиера синя Мароканска мозайка

515.00 лв.

Възможни варианти

Характеристики
МатериалВълна
ЦвятСин
ПриложениеОфис, Трапезария, Хол, Спалня, Коридор
ФормаПравоъгълник
КолекцияПремиера
Килим Премиера синя Мароканска мозайка е перфектния детайл за създаване на дом изпълнен с живот. Отличителния Марокански стил ще създаде екзотична атмосфера. Колекцията е произведена от новозеландска 100% вълнена прежда. Те са с висока плътност и в същото време меки и приятни при стъпване.Килимите са изработени в персийски стил с флорални и геометрични мотиви. Изтънчените традиционни форми и мозайки ще донесат персийски лукс във всеки интериор.
  • При добавяне на артикул в количката си и попълване на адрес, системата ще покаже цената на доставка за съотвения артикул. Ако артикулът е твърде обемен или с неуточнен обем, след поръчката консултант ще се свърже с Вас, за да уточни цената на доставката.
  • След успешно завършване на вашата поръчка, ще получите потвърждение на имейл адрес. В случай на необходимост от допълнителна информация по поръчката, наш консултант ще се свърже с Вас на зададения телефон.
  • Доставката на готови налични артикули се извършва в рамките на 5 работни дни.
  • Доставки се извършват в официални работни дни между 9:00 и 18:00 часа.
  • Всички стоки закупени от магазина се доставят от фирмен автомобил или от куриерска фирма Speedy или In time до предварително заявен адрес или до офис на куриера, като доставката е за сметка на клиента.
Лош Добър