Избор на категория
Вашата количка

Шаги мокети

Шаги мокети с дълга нишка, които създават атрактивен акцент в помещението. Подходящи за спалня, заведение, изложбена зала. Разнообразие от цветове и цени!

Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол

1-16 от 25 бр.
Оранжев рошав мокет Ескала
-20 %
Оранжев рошав мокет Ескала е мокет с дълга нишка и ватиран гръб за допълнителна шумо и топлозиолация. Подходящ е за домашна употреба или заведение...
17.52 лв. /кв.м. 21.90 лв. /кв.м.
Мокет Сюприм шаги бежов е луксозен мокет с дълга нишка и висока гъстота, който ще създаде комфорт в помещенията Ви!..
55.20 лв. /кв.м.
Новел е луксозен мокет с дълга нишка, който ще създаде комфорт в помещенията Ви! Има красив пясъчен цвят и е мек и приятен на допир...
29.00 лв. /кв.м.
Сив шаги мокет Алур е луксозен мек мокет с дълга нишка, който ще създаде комфорт във всяка стая у дома!Подходящ за домашна употреба или ефектен акцент в заведение Гръб синтетична мрежа Цветове, устойчиви на слънчеви лъчи Антистатичен Подходящ за подово отопление..
39.90 лв. /кв.м.
Сив шаги мокет Перуджа е мокет с дълга нишка, който ще създаде комфорт във всяка стая у дома. Цветът комбинира по-светли и по-тъмни нюанси на сивото.Подходящ за домашна употреба или ефектен акцент в заведение Ватиран гръб за допълнителна шумо и топлоизолация Цветове, устойчиви на слънчеви лъчи Антистатичен Подходящ за подово отопление..
22.00 лв. /кв.м.
Сив шаги мокет Алур на петна е луксозен мек мокет с дълга нишка, който ще създаде комфорт във всяка стая у дома!Подходящ за домашна употреба или ефектен акцент в заведение Ватиран гръб за допълнителна шумо и топлоизолация Цветове, устойчиви на слънчеви лъчи Антистатичен Подходящ за подово отопление..
39.90 лв. /кв.м.
Син шаги мокет Вивалди е мокет с дълга нишка, който ще създаде комфорт и интересен акцент в помещенията Ви!..
19.90 лв. /кв.м.
Бежов шаги мокет Вивалди Бежов шаги мокет Вивалди
-10 %
Бежов шаги мокет Вивалди е мокет с дълга нишка, който ще създаде комфорт в помещенията Ви!..
17.90 лв. /кв.м. 19.90 лв. /кв.м.
Оранжев рошав мокет Сфинкс е мокет с дълга нишка, който ще създаде комфорт в помещенията Ви!Подходящ за домашна употреба Ватиран гръб за допълнителна шумо и топлоизолация Цветове, устойчиви на слънчеви лъчи Антистатичен Подходящ за подово отопление..
26.90 лв. /кв.м.
Мокет Севиля тюркоаз и сиво е луксозен мокет с дълга нишка, който ще създаде комфорт в помещенията Ви! Основата му е синтетична мрежа.Подходящ за домашна употреба или ефектен акцент в заведение Цветове, устойчиви на слънчеви лъчи Антистатичен Подходящ за подово отопление..
32.00 лв. /кв.м.
Кремав шаги мокет Алур е луксозен мек мокет с дълга нишка и висока гъстота, който ще създаде комфорт във всяка стая у дома! Цветът е кремав с по-светли и по-тъмни петна, което го прави още по-атрактивен.Подходящ за домашна употреба или ефектен акцент в заведение Ватиран гръб за допълнителна шумо и топлоизолация Цветове, устойчиви на слънчеви лъчи Антистатичен Подходящ за подово отопление..
39.90 лв. /кв.м.
Светлосив шаги мокет Алур е луксозен мек мокет с дълга нишка, който ще създаде комфорт във всяка стая у дома!Подходящ за домашна употреба или ефектен акцент в заведение Ватиран гръб за допълнителна шумо и топлоизолация Цветове, устойчиви на слънчеви лъчи Антистатичен Подходящ за подово отопление..
39.90 лв. /кв.м.
Мокет Сюприм шаги кафяв е луксозен мокет с дълга нишка и висока гъстота, който ще създаде комфорт в помещенията Ви!..
55.20 лв. /кв.м.
Луксозен оранжев мокет Ламборджини Луксозен оранжев мокет Ламборджини
-10 %
Оранжев мокет шаги Ламборджини е луксозен мокет с дълга нишка, който ще създаде комфорт в помещенията Ви!..
33.30 лв. /кв.м. 37.00 лв. /кв.м.
Кафяв шаги мокет Ню Йорк Кафяв шаги мокет Ню Йорк
-10 %
Кафяв шаги мокет Ню Йорк е луксозен мокет с дълга нишка и висока гъстота, който ще създаде комфорт в помещенията Ви!..
35.91 лв. /кв.м. 39.90 лв. /кв.м.
Лилав шаги мокет Кърли е мокет с дълга нишка, който ще създаде комфорт в помещенията Ви!..
29.00 лв. /кв.м.
1-16 от 25 бр.