Избор на категория
Вашата количка

Как да избера?

Gabriela 08 Oct 0 4841
От добавяне на топлина и изолиране на вашето пространство от студ и шум до това да го преобразите в уютно и привлекателно място - има сто причини, поради които всеки трябва да има килим.
Gabriela 27 Mar 0 5696
Когато става въпрос за посрещане на вашето мъниче, важно е домът ви да е възможно най-удобен за бебето. То ще прекара голяма част от първите си няколко години в игри, пълзене и разхождане из дома ви - така че наличието на безопасен, хигиеничен и изключително уютен килим е от съществено значение!
Gabriela 01 Sep 0 5482
Когато избират перфектния детски килим, повечето родители знаят, че детската стая не се използва само за сън. Четене, игра, борба са само част от активностите, които се случват там, затова е важно децата да имат собствено пространство, където да се развихрят.
Gabriela 01 Sep 0 5466
Мокет или твърда настилка? Този почти хамлетовски въпрос е все така актуален, особено когато става дума за най-интимното, съкровено и лично пространство в дома ни, а именно спалнята.
Alexander 06 Jan 0 7008
Изборът на правилния размер килим за хола, трапезарията или спалнята е също толкова важен, колкото и изборът на шарки и цветове.Килимът е важен завършващ елемент за изграждане на цялостна визия във всяко помещение. Той обединява мебелите и внася живот в стаята.
Alexander 06 Jan 0 4592
Килими се изработват от най-различни материи – вълна, акрил, памук, полиестер, вискоза. За да направите правилния избор е важно да помислите за какво се използва помещението, какъв трафик преминава през него и колко уют и комфорт искате да създадете.
Alexander 06 Jan 0 7020
Материалът, от който е направен килимът, определя визията, допира, продължителната употреба и неговата поддръжка. Освен това плетката на килима може изцяло да промени усещането за мекота в зависимост дали е с къса нишка, дълга нишка или плоска бримка.
Alexander 06 Jan 0 3648
Килимите и пътеките са чудесен начин да внесете уют и разнообразие във всяко помещение. Тези подови настилки са най-често срещаният аксесоар за под на закрито, но някога замисляли ли сте се, че те могат да красят и вашата тераса, беседка, преддверие или друго екстериорно помещение?
Alexander 06 Jan 0 2030
Заради пандемията и факта, че много хора избират да работят на свободна практика, работата от вкъщи се превърна в популярна алтернатива на традиционните офиси.
Alexander 06 Jan 0 2414
Дали да поставите килим в трапезарията е дилема, с която мнозина се сблъскват. Хората, които търсят практичност, вероятно се притесняват, че по килима бързо могат да се появяват петна от разляти напитки или храни.
Alexander 06 Jan 0 1881
Вашият дом е мястото, в което искате да цари уют и приятна атмосфера. Един от начините да постигнете това е чрез избора на подходящите интериорни решения. А какво по-подходящо решение от практични и уютни шаги килими?

В допълнение създадохме и секцията „Полезни съвети“, богата на интересни статии с полезна информация, практични съвети, лесни трикове и хитрини за винаги чист, модерен и красив дом. В нея са поместени най-актуалните тенденции през всеки сезон, с помощта на които да освежите дома си и да създадете уют за цялото семейство. Също така ще Ви посъветваме как правилно да почиствате мебелите и подовите настилки, за да са винаги блестящо чисти и да им се радвате възможно най-дълго. Не забравяйте да се абонирате за нашия бюлетин – останете информирани за нови статии и научете първи за промоционалните ни оферти.